Home > Sprekers

Drs. G.N.Th. de Quincey

Verwijspraktijk voor Parodontologie en Implantologie , 's-Hertogenbosch

Giles de Quincey is in 1987 afgestudeerd als tandarts aan de KU Nijmegen, na een korte tijd als algemeen-practicus in Eindhoven gewerkt te hebben is hij in 1988 een 2-jarige Post-graduate opleiding Parodontologie begonnen aan de University of Southern California in Los Angeles. Na succesvolle afronding hiervan is Giles in 1990 een verwijspraktijk voor parodontologie en Implantologie in 's-Hertogenbosch gestart. In 2009 is deze praktijk een fusie aangegaan met die van Felix de Schwartz, endodontoloog-NVvE.
In 1994 is Giles erkend als Diplomate of the American Academy of Periodontology, verder heeft hij ook zitting gehad in het Consilium Parodontologicum van de NVvP. Sinds 1992 is Giles verbonden als docent aan de destijds EFP-erkende Post-graduate opleiding voor Parodontologie in Nijmegen. Deze is in 2010 omgevormd tot de huidige opleiding Reconstructive Dentistry. Giles is actief lid van de Dutch Academy of Esthetic Dentistry en heeft in binnen- en buitenland nascholing gegeven,waarbij zijn voorliefde uitgaat naar parodontale plastische chirurgie.
Sinds 1 maart 2017 is Giles Assistant Clinical Professor/Oberarzt binnen de EFP-erkende Post-graduate Opleiding Parodontologie van de Zahnmedizinische Klinik van de Universit├Ąt Bern (ZMK, Uni Bern) in Zwitserland.
Cursussen van deze spreker


Straightforward level
Advanced level
Complex level
Meer over SAC