Home > Sprekers

Dr. E.M. Baas

Isala Zwolle, Zwolle

Erik M. Baas studeerde tandheelkunde aan het ACTA (1992) en geneeskunde (2001) aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is opgeleid tot Mond- Kaak- en Aangezichtschirurg aan het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam, hoofd prof. dr. HP van den Akker, inclusief 1 jaar in de Isala klinieken te Zwolle, opleider dr. GJ van Beek.
Sinds 18 jaar werkt hij op de afdeling Mondziekten Kaak- en Aangezichtschirurgie van de Isala te Zwolle met als aandachtsgebieden de (esthetische )implantologie, orthognatische chirurgie en schisis.
Hij is perifeer opleider voor MKA chirurgen in opleiding, in samenwerking met het UMC Groningen, hoofd Prof. dr. F.K.L. Spijkervet, en het Academische Medisch Centrum te Amsterdam, hoofd Prof . dr. J. de Lange.
In 2015 promoveerde hij aan de UvA op het proefschrift "Bilateral sagittal split osteotomy versus distraction osteogenesis for mandibular advancements".
Daarnaast is hij voorzitter van het Collegium Chirurgicum Oris van de NVMKA en lid van het Consilium Implantologicum van de NVOI.
Van 2009 tot 2015 was hij penningmeester van de NVMKA, en momenteel is hij nog penningmeester van de stichting BOOA en lid van de kascommissie van de NVSCA.
Cursussen van deze spreker


Straightforward level
Advanced level
Complex level
Meer over SAC