Home > Sprekers

Dr. G.T. Stoker

Praktijk voor Implantologie, Spijkenisse

Na zijn middelbare schooltijd startte hij de studie Plantenveredeling aan de Landbouw Universiteit Wageningen. Gaandeweg groeide de belangstelling voor de wiskundige en toegepaste statistiek en dit werd in zijn doctoraal het zwaartepunt van de studie. In die fase ving hij ook de studie tandheelkunde aan in Nijmegen. Tegelijkertijd rondde hij zijn studie in Wageningen af maar bleef daar parttime werken als universitair docent bij de vakgroep Wiskunde.
In 1985 studeerde hij af als tandarts en startte een praktijk in Spijkenisse. Na het uiteenvallen van de groepspraktijk in 2001, ging hij verder met een verwijspraktijk voor Implantologie.

Vanaf 1993 was hij werkzaam in het CBT in het Beatrix Ziekenhuis te Gorinchem en later in het CBT Amphia Ziekenhuis te Breda. Van 2007 tot 2015 was hij gast-medewerker aan ACTA Amsterdam waar hij werkte aan zijn proefschrift BIOS to Active-in-One-Day. Hij heeft onderzoek gedaan aan de lange termijn evaluatie van drie typen overkappingsprothese in de onderkaak en het behandelconcept “het klikgebit in één dag”.  Mei 2014 promoveerde hij op dit onderwerp.De heer Stoker is ITI Fellow met als functie Study Club Coordinator.
Cursussen van deze spreker


Straightforward level
Advanced level
Complex level
Meer over SAC