Home > Sprekers

Mw. Margot Struve

3Shape ,

Sinds april 2018 is Margot Struve werkzaam voor 3Shape in de rol van product specialist en is zij verantwoordelijk voor de support van de 3Shape hard- en software voor de reseller en de eindgebruiker.

Als Academy Trainer, in dienst van 3Shape biedt zij training, consultancy en begeleiding aan 3Shape resellers en eindgebruikers, waardoor het begrip en gebruik van het 3Shape-softwaresysteem kan worden verbeterd door activiteiten in de klas, door middel van webinars en op afstand. Als trainer helpt zij de verkoop- en ondersteuningsteams bij het promoten van 3Shape bij beurzen, congressen en seminars internationaal en regionaal, en speelt een sleutelrol bij het verkrijgen en overbrengen van feedback en input vanuit de markt naar 3Shape R & D & productmanagement.

Voordat zij bij 3Shape Kopenhagen in dienst kwam heeft Margot een aantal jaren bij 3M Oral Care gewerkt waarbij zij verantwoordelijk was voor de Orthodontische markt in Nederland nadat zij daarvoor haar focus meer had liggen op de preventieve kant binnen de tandheelkunde.

De interesse en loopbaan in de wereld van de mondzorg is gestart in de tandtechniek. Daar ontdekte zij de passie voor tandheelkunde en alles wat hiermee te maken heeft. Destijds heeft zij al kennis gemaakt met 3Shape aan de kant van het lab en werkte met de D250.

Digitale tandheelkunde is geen toekomst meer. Deze toekomst is begonnen. Dat is voor Margot dan ook zeker een van de belangrijkste redenen geweest in de trein van 3Shape te stappen en het motto van 3Shape met u te delen:
Let’s change dentistry together!Cursussen van deze spreker


Straightforward level
Advanced level
Complex level
Meer over SAC