Home > Sprekers

Drs. E.O. Veth MS

Parodontologie Praktijk Zwolle, Zwolle


De heer Olaf Veth behaalde in 1984 zijn tandartsdiploma aan de Rijksuniversiteit  Utrecht. Na zijn studie heeft hij de militaire dienstplicht vervuld als luitenant-tandarts bij de NATO-airforce. Daarna werkte hij zeven jaar in zijn algemene praktijk te Rotterdam. Vervolgens, in 1993, vertrok Veth naar Houston, VS, om daar de parodontologie en implantologie opleiding te volgen. Die sloot hij in 1996 af met de Master of Science titel.


Van 1996 tot 2002 was hij werkzaam in privé-praktijken voor parodontologie en implantologie in Houston en Dallas. In 1998 werd de erkenning als “Diplomate of the American Board of Periodontology” verkregen, het hoogst bereikbare beroepsniveau in Amerika.
Per augustus 2002 heeft Veth zich in de PPZ gevestigd en richt zich grotendeels op de implantologie. De erkenningen Parodontoloog-NVvP en Implantoloog-NVOI werden hem verleend in 2003.

Veth is lid van het Concilium Parodontologicum sinds 2009. Dit instituut bewaakt de kwaliteit van de parodontale zorgverlening in Nederland o.a. door visitatie van de door de NVvP erkende parodontologen.
Regelmatig geeft hij ook lezingen buiten de PPZ op het gebied van de parodontologie en implantologie.

Cursussen van deze spreker


Straightforward level
Advanced level
Complex level
Meer over SAC